Eceteinkről
2006-08-27
“A szervezetet belülről hűsítő gyógyteákat és leveket érdemes inni a nagy hőségben - tanácsolja a fitoterapeuta. Hatásos lehet például a mézből, vízből és almaecetből készült védőital, amely pótolhatja a hőségben elvesztett káliumot.”
(Inforádió, 2006. július 31.)
„Bár sok szép kivitelű importecet szerepel az üzletek polcain, ezek lényegesen drágábbak, mint a prémium kategóriájú Chef ecetek, amelyek mino~ségükben semmiben sem maradnak el a külföldi versenytársaktól. Fogyasztóink márkahu^ek, hiszen kiváló mino~séget kapnak jó áron - vázolja a piaci helyzetet Binder Edit. - Versenyelo~nyünket az áron kívül az is ero~síti, hogy a BUSZESZ jelenlegi területén 1898 óta, tehát több mint száz éve folyik ecetgyártás. Magabiztos tudás halmozódott fel e hosszú ido~ alatt. Ez képessé tesz bennünket a legkorszerűbb gyártási eljárással, sok újdonságot magában hordozó termékfejlesztésre. Ehhez járul még, hogy a kiváló magyar gyümölcsalapanyagokra támaszkodhatunk.”
(Szupermarket, 2006. július 5.)
“Az almaecet nemcsak ételízesítőként, saláták készítésekor használatos, hanem a diétás étrendet is remekül kiegészíti. Gyorsabb apadásra ösztönözhetjük a felesleges kilókat, ha naponta háromszor, étkezés előtt fél órával megiszunk egy pohár vízben feloldva egy kávéskanál almaecetet, amelyet egy kiskanál mézzel édesíthetünk.”
(Hölgyvilág, 2006. március 30.)
“A BUSZESZ Élelmiszeripari Rt. 2005-ben felmérést készített a magyarországi salátafogyasztási szokásokról. Az eredményekről szóló sajtótájékoztatón ezeket ismertette dr. Zentai László vezérigazgató és Binder Edit kereskedelmi igazgatóhelyettes, ecetszakértő. Habár a cégnek nem ez a fő profilja, missziónak tekintik, hogy Magyarországon sok salátát fogyasszanak az emberek.”
(Pincér magazin, 2006. február)


  • Preventa: a BUSZESZ palackozza
  • Bencés borecetek pannonhalmi fehérborból
  • Eceteinkről
  • Párizsi világsiker
  • Ásványvizünkről
  • Újdonságok az ecetpiacon
  • Az árcsökkentés határai
  • Nem mind almaecet, ami fénylik