Párizsi világsiker
2006-08-27
„A BUSZESZ ZRt. által az elmúlt év nyarán kifejlesztett és forgalomba hozott Chef szórófejes ecetcsaládja kategóriagyõztes lett a SIAL d`Or-on, a világ egyik legrangosabb élelmiszer-ipari termékversenyén. A SIAL húszéves történetében elõször fordul elõ, hogy magyar termék a nemzetközi döntõben kategóriagyõztesként végez. A díjat dr. Zentai László, a BUSZESZ vezérigazgatója októberben veszi át a párizsi SIAL 2006 szakvásáron, a világ egyik vezetõ, kétévente megrendezésre kerülõ élelmiszer-ipari szakkiállításán, ahol nemzetközi szakközönség, várhatóan közel 150 ezer élelmiszeriparhoz közeli döntéshozó szakember tekintheti majd meg a 2006 legsikeresebb termékei" között kiállított ecetcsaládot is. A BUSZESZ terméke ezen kívül kategóriagyõztesként jogosult két éven keresztül gyõztes termékén és minden ezzel kapcsolatos reklámfelületen a rendkívül rangos SIAL embléma használatára. „
(Pincér, 2006. június 7.)
A világ egyik legrangosabb élelmiszeripari termékversenyén 20 év óta először végzett magyar cég kategória-győztesként: a győztesnek járó emblémát az ecetgyártó és - forgalmazó Buszesz használhatja. A tavaly nyáron kifejlesztett és forgalomba hozott Chef szórófejes ecetcsalád kategória-győztes lett a SIAL d’Or megmérettetésen. A nemzetközi verseny húsz éves történetében most először fordult elő, hogy magyar termék a nemzetközi döntőben kategória-győztesként végzett.”
(Kreatív, 2006. május 26.)

“Kategóriagyőztes lett a Buszesz Zrt. Chef szórófejes ecetcsaládja, a SIAL d’Oron a világ egyik legrangosabb élelmiszer-ipari termékversenyén.” 
(Világgazdaság online, 2006. május 24)
 „Az utóbbi évtizedek egyik legjelentősebb hazai élelmiszer-ipari sikere született meg a közelmúltban Párizsban, a Sial d'Or-on, a világ egyik legrangosabb élelmiszer-ipari termékversenyén, ahol kategóriagyõztes lett a Buszesz Zrt. által kifejlesztett Chef szórófejes ecetcsalád. A Sial húszéves történetében elõször fordult elõ, hogy magyar termék a nemzetközi döntõben kategóriagyõztesként végzett.”
(Magyar Nemzet, 2006. május 23.)
Nagy megtiszteltetés érte a magyar élelmiszeripart és azon belül is a BUSZESZ ZRt.-t, Magyarország piacvezető ecetgyártó és -forgalmazó cégét: az elmúlt év nyarán kifejlesztett és forgalomba hozott Chef szórófejes ecetcsaládja kategóriagyőztes lett a SIAL d'Or-on, a világ egyik legrangosabb élelmiszeripari termékversenyén. A siker azért is kiemelkedő, mert a SIAL húsz éves történetében először fordul elő, hogy magyar termék a nemzetközi döntőben kategóriagyőztesként végez.
(Tőzsdefórum, 2006.  május 23.)


  • Preventa: a BUSZESZ palackozza
  • Bencés borecetek pannonhalmi fehérborból
  • Eceteinkről
  • Párizsi világsiker
  • Ásványvizünkről
  • Újdonságok az ecetpiacon
  • Az árcsökkentés határai
  • Nem mind almaecet, ami fénylik